Wij zetten uw bouwproject op de kaart

Wij zetten uw bouw project op de kaart

Wij helpen u met het op de kaart zetten van uw bouwproject. Of het nu gaat om infra, nieuwbouw, renovatie of sloop, we volgen het bouwproces van A tot Z en zijn op alle belangrijke momenten aanwezig. Door een slimme combinatie van videobeelden, drone shots, timelapses en fotografie maken we een fantastische impressie van de voortgang en het eindresultaat. Zo heeft u alle content waarmee uw project bij alle stakeholders op de kaart kan worden gezet.

Videoproducties

Livestream

Timelapse

Drone video

Fotografie

Onze werkwijze is volledig toegespitst op bouw en vastgoed

Wij richten ons volledig op projecten in de bouw en vastgoedontwikkeling, kennen de regels van de bouwplaats, zijn altijd voorzien van de juiste PBM's en beschikken over alle nodige certificaten: VCA & GPI en ROC-Light.

Wij werken onder andere voor:

parallax background

Michiel Couvée - Cameraman Bouwfilm


Om een zandvlakte te zien transformeren tot bouwwerken en dit op diverse manieren vast te leggen daar krijg ik echt een kick van!

Onze klanten aan het woord

Home 2022

Marloes - Heijmans

Het is fijn om met Michiel Couvée van Bouwfilm te werken! Hij voelt zich verbonden met het werk dat hij maakt en gaat voor kwaliteit. Verder denkt hij graag mee, reageert snel én is flexibel. De timelapse films die hij oplevert zijn allemaal van goeie kwaliteit. Maar ook de dronefoto’s en -films zijn zeker een aanrader.
Home 2022

Sandra Fossen - Slokker Bouwgroep

In 2015 hebben wij samen met Michiel Couvee onze bedrijfsfilm gemaakt, in totaal een traject van 3 maanden met filmen op locatie, monteren, geluidseffecten en teksten toevoegen.Michiel is technisch goed onderlegd, creatief en bovenal luistert hij goed en stelt zich flexibel op. Wat ons betreft een samenwerking, die voor herhaling vatbaar is!

Wij helpen graag om uw project op de kaart te zetten

Wij nemen u al het werk uit handen om uw project flitsend op de kaart te zetten. We verzorgen alle content, zoals video's, foto's, timelapses en livestreams. En we nemen ook de communicatie met de bouw en uitvoerders voor wat betreft de planning en afstemming voor onze rekening. Zo creëren we een waardevolle herinnering en alle content die van pas komt om alle stakeholders te informeren.