Wij maken FILMPRODUCTIES!

Wij volgen het BOUWPROCES van A to Z op FILM
en zijn op alle belangrijke momenten aanwezig.

En om echt niks te missen maken wij elke dag zo'n 500 foto's met onze online TIME LAPSE Camera's.

Alle beelden samen maken een dynamische BOUWFILM met HISTORISCHE WAARDE!

Livestream

Timelapse

Drone video

Fotografie

Onze werkwijze is volledig toegespitst op bouw en vastgoed

Wij richten ons volledig op projecten in de bouw en vastgoedontwikkeling, kennen de regels van de bouwplaats,
zijn altijd voorzien van de juiste PBM's en beschikken over alle nodige certificaten: VCA & GPI en ROC-Light.

Bouwfilm op Instagram

[insta-gallery id="0"]
parallax background

Michiel Couvée - Filmmaker bouwfilm


Een modderige zandvlakte zien uitgroeien tot gebouw, bedrijfshal of hele wijk..
daar krijg ik een Kick van!

Onze klanten aan het woord

 • Bouwfilm- Agterbeg
  Voor het maken van een bedrijfsfilm waren wij op zoek naar een flexibel en innovatief bedrijf met affiniteit binnen ons werkgebied. Michiel werkt met korte lijntjes, is goed bereikbaar en zeer flexibel. Het resultaat is een bedrijfsfilm die de brede inzetbaarheid van Agterberg Bedrijven perfect laat zien. Voor het maken van de bedrijfsfilm maakt hij veel beelden, deze zijn idividueel ook weer inzetbaar, dat is een groot voordeel. Daarnaast zetten wij Bouwfilm regelmatig in voor het maken van timelapsbeelden, drônebeelden en projectfoto’s. U vraagt, wij draaien, daar staat Bouwfilm voor.   Agterberg Bedrijven Madeleine van Nesselrooij
  Madeleine van Nesselrooij
  Agterberg Bedrijven
 • Onze eerste kennismaking met Bouwfilm betrof de productie van een korte film, waarin het transport van medische trailers naar Afrika moest worden vastgelegd. Dit was echt een spoedklus, omdat de verscheping gepland stond en de voertuigen op het laatste moment op de kade in Antwerpen werden aangeleverd. Bouwfilm wist hier snel en flexibel op in te spelen met een prima resultaat Met als gevolg dat Van Vliet Trucks opnieuw Bouwfilm inschakelde bij de productie van een nieuwe bedrijfsfilm. Dit was een langlopend project omdat Van Vliet hierin veel verschillende werkplaatsactiviteiten wilde tonen op veel verschillende momenten, dus moest Bouwfilm regelmatig opdraven om nieuwe en spraakmakende opdrachten te filmen. Een en ander werd gemonteerd tot een dynamische presentatie van het bedrijf, welke niet alleen wordt getoond op onze website, maar ook op presentaties bij klanten en op beurzen wereldwijd.
  Peter Tetteroo
  Van Vliet Trucks
 • Het is fijn om met Michiel Couvée van Bouwfilm te werken! Hij voelt zich verbonden met het werk dat hij maakt en gaat voor kwaliteit. Verder denkt hij graag mee, reageert snel én is flexibel. De timelaps films die hij oplevert zijn allemaal van goeie kwaliteit. Maar ook de dronefoto’s en -films zijn zeker een aanrader.
 • In 2015 hebben wij samen met Michiel Couvee onze bedrijfsfilm gemaakt, in totaal een traject van 3 maanden met filmen op locatie, monteren,geluidseffecten en teksten toevoegen. Michiel is technisch goed onderlegd, creatief en bovenal luistert hij goed en stelt zich flexibel op. Wat onsbetreft een samenwerking, die voor herhaling vatbaar is!
  Sandra Fossen
  Slokker Bouwgroep Huizen
 • Wij maken sinds een aantal jaren gebruik van de diensten van Bouwfilm. Film is bij uitstek geschikt om de klant aan het woord te laten.. Dit medium doet recht aan de authenticiteit van de boodschap en transporteert ook de emotie die klanten tijdens een verbetertraject hebben ondervonden. Een ideaal middel om het resultaat van onze inspanningen bij onze opdrachtgevers aan een breder publiek voor te stellen. Michiel voelt ons werk goed aan en kan daardoor ook in zijn contact met onze opdrachtgevers de juiste toon vinden. Niet onbelangrijk omdat zo’n filmopname altijd een spannend moment is. Zijn voorbereiding is zorgvuldig, de opnames verlopen subliem en de uitwerking, niet onbelangrijk, gebeurt altijd in een rap tempo zonder dat er veel correctierondes nodig zijn. Wij zullen ook in de toekomst met plezier met Bouwfilm samenwerken.

Wij helpen graag om uw project op de kaart te zetten

✅ Uw bouwproject flitsend op de kaart bij alle stakeholders

✅ Eén pakket voor: video, timelapse, drone en fotografie

✅ Budgetvriendelijke video's van hoge kwaliteit