Lingotto ontwikkelt samen met van Wijnen in opdracht van Postillion het Postillion hotel bij de KBF.

Het hotel heeft 252 kamers , een entree en ontmoetingslounge, een restaurant, vergaderfaciliteiten en 90 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeerkelder.

Amsterdam is voor toeristen één van de leukste steden van Europa. De stad heeft restaurants in alle soorten en maten, gezellige kroegen, levendige markten, spectaculaire rondvaarten, veel gerenommeerde musea en heel veel winkels. Maar ook zakelijk is Amsterdam in trek. De locatie Kauwgomballenfabriek is een creatieve hotspot aan de rand van de stad, een prima plek voor een hip hotel op fietsafstand van het centrum. Ook de RAI, Schiphol en het WTC zijn vanaf hier snel bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Open en uitnodigend
Het hotel komt te staan op de groenstrook langs de metrobaan aan het begin van de Spaklerweg tegenover de Kauwgomballenfabriek en wordt het dynamische hart van de omgeving. Het ontwerp van Concrete Architects bestaat uit een slanke, bijna 70 meter hoge, toren op een verhoogd platform met een trap die alle functies verbindt: de receptie, de bar, ontmoetingsruimten restaurant en lounge. De brede trappen nodigen uit om op te gaan zitten, te ontmoeten en te eten of koffie te drinken. Binnen en buiten zijn slechts door glaspanelen van elkaar gescheiden en daardoor ontstaat een open en informele sfeer, die niet alleen hotelgasten uitnodigt, maar ook andere bezoekers zal aantrekken.