Over ons

Wij geloven dat beelden luider spreken dan woorden

We weten allemaal: één beeld zegt meer dan duizend woorden. De inhoud blijft beter hangen en de boodschap is beter te begrijpen. Bijna alle informatie die naar onze hersenen wordt verstuurd is visueel. Door een slimme combinatie van videobeelden, drone shots, timelapses en fotografie prikkelen wij de zintuigen, vertellen we verhalen en zetten we bouwprojecten op de kaart.

Wij spreken de taal van de bouw!

Wij houden van een constructieve samenwerking. Waarbij we u maximaal ontzorgen. Wij nemen de volle verantwoordelijkheid voor ons project zodat u zich kunt focussen op uw project. Bij ons is afspraak, afspraak. Eén keer kort het project en uw wensen doorspreken, en wij pakken alle communicatie met de bouw vanzelf op en zorgen voor de creatieve output. We houden contact met de uitvoerders wat betreft planning. Omdat we ons volledig richten op projecten in de bouw en vastgoedontwikkeling, kennen de regels van de bouwplaats, zijn altijd voorzien van de juiste PBM's en beschikken over alle nodige certificaten: VCA & GPI en DVP en Drone licenties.

parallax background

Wij staan graag met onze voeten in de klei

Wij zijn er voor de bouw

Mogen we uw verhaal ook vertellen?

Wij nemen u al het werk uit handen om uw project flitsend op de kaart te zetten. We verzorgen alle content, zoals video's, foto's, timelapses en livestreams. En we nemen ook de communicatie met de bouw en uitvoerders voor wat betreft de planning en afstemming voor onze rekening. Zo creëren we een waardevolle herinnering en alle content die van pas komt om alle stakeholders te informeren.